perjantai 6. joulukuuta 2013

Tampere, reeniä ja partiota

Suuntasimme nuoremman pikkuveljeni kanssa Tampereelle vanhemman pikkuveljeni ja hänen puolisonsa luokse. Olen asunut vuoden opiskeluaikana Tampereella ja aina sinne mennessä tuntuu niin hyvälle. Voisin aivan hyvin kuvitella muuttavani vielä joskus sinne takaisin. Onneksi välimatka on lyhyt ja yöpaikkakin järjestynee tarvittaessa...
Meillä oli suuret suunnitelmat lähteä paikalliseen kuppilaan istumaan iltaa. Toisin kävi, rouva nukahti sohvalle ennen kymmentä. Herään aamuisin n. viiden aikaan, joten uni tulee väkisinkin aikaisin.
Heräsin siis aamulla virkeänä:D.

Aamupalan ja kahden salkkarijakson jälkeen kiireellä kotiin, koska eihän lauantaipäivänä voi jättää kuntosaliharjoittelua väliin?? No ei todellakaan. Tiedossa olkapäät ja kädet. Vipuvarsipystypunnerrukseen 2.5kg lisää, samoin hauiksille, huikeeta.

Huomenaamuna jalat, super ja triplasarjaa, kipeetä, ihanaa, tuskaista.

Partiovuosi huipentuu itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen, lupauksenantotilaisuuteen ja suoritusmerkkien jakoon. Pienet partiolaiset suorittivat monia merkkejä syksyn aikana. Lippukunta muisti meitä aktiivisia johtajia kivalla joululahjalla, alkotonta glögiä höysteillä. Tosi kiva ylläri.
Kuvassa innokas partiojohtaja:D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti