keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Sekalaista lätinää

Oli pakko poiketa paikallisessa Tiimarissa, jossa on konkurssi loppuunmyynti menossa. Kaikki tuotteet -50-90%. Kauppa oli täynnä ihmisiä ja lämpötila oli kuin Egyptin auringon alla heinäkuussa tai ainakin melkein:D. Sain 2 kassia askartelukrääsää ostettua kotiin ja töihin. Pitänee tehdä inventaario lasten askartelukaapissa ja mennä täydentämään varastoja vielä uudelleen.

Pikkuveli poikkesi parturissa. Olen myös parturi-kampaaja ammatiltani. Isä, pikkuveli, mummot ja yks kaveri käy uskollisesti edelleen mulla parturissa. Onhan se ihan kiva pitää sitäkin taitoa yllä. Muoti ja tekniikat menee niin nopeasti eteenpäin, etten ilman jatkokoulutusta voisi enää kampaajan hommia tehdä. Yrittäjänä oli monia hyviä puolia, mutta se tärkein miksi työtä tehdään on raha. Pienellä paikkakunnalla on kova kilpailu, mä luovutin 2005 ja opiskelin itselleni nykyisen ammatin, jossa töitä on ihan varmasti. Minusta tuli sairaanhoitaja vuonna 2010. Toimin tällä hetkellä vanhusten parissa. Hyvät työajat, säännöllinen kuukausipalkka, etenemismahdollisuudet, kiva paikka ja palkallinen vuosiloma. Kuulostaa paremmalta kuin yrittäjän suuren eläkemaksut, palkattomat lomat, alv:t, vuokrat jne.

Selkä otti jalkatreenistä itseensä. Sattuu tuosta lapaluiden alapuolelta. Ilmeisesti teen kyykkyä väärällä tekniikalla?!

Selän lepuutusta.

Hullu piski juoksee matot rullalle, se rakastaa palloja. Meidän Eetu on kääpiövillakoira reilu 4 vuotta.
Ihana kasa karvaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti