sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Takareisijumppaa

Hellurei!

Pitkä tauko kirjoittamisesta. Johtuu vain ja ainoastaan siitä, että ei ole ollut mitään asiaa. Loukkasin selkäni Crossifitti reenissä viikko sitten enkä ole päässyt reenaamaan. Crossfitissa oli voimaosiona maastaveto, jossa15 minuutin ajan lisättiin painoja koko ajan, kunnes päästiin maksimiin ja tehtiin ykkönen. Oma ennätys 105kg nousi mukavasti. Voimaosuuden jälkeen tiputettiin painot puoleen, maastavetoa siis 60 kilolla 5 toistoa, jonka jälkeen heti 10 hyppyä boksille. Olin tekemässä toista sarjaa, kun selässä vihlaisi ikävästi ja tanko putosi samantien lattiaan. Mun reeni oli siinä. Kotimatka sujui mukavasti auton takapenkillä puoli istuvassa asennossa. Kolme päivää jouduin nappaamaan vahvoja kipulääkkeitä ja relaxantteja, jotta pystyin edes olemaan. Kävin maanantaina fyssarilla, joka totesi, että välilevyongelmaan viittaa ja määräs kahden viikon voimareenikiellon. Toisaalta tämä lepo on ollut ihan jees, toisaalta lepoviikon aika ei ollut vielä suunnitelmissa. Mun penkkireeni on suunniteltu tarkkaan viikko viikolta ja nyt tämä pakollinen tauko vähän latistaa tunnelmaa ja pelottaa, että hyvin alkanut voimailu kaatuu siihen.
No eihän se oikeasti mihinkään kaadu, mutta tunne on kuitenkin sellainen. Tänään kävin siis veivaamassa takareisiä pienillä painoilla selkää varoen.

Reenikaverillani on tällä hetkellä takareisi priorisaatio menossa ja tänään pääsin hänen kanssaan reenaamaan takareidet aivan hapoille. Muistaakseni 5 eri liikettä ja pelkästään takareisille, käsittämätön tunne kun mikään muu lihas ei tehnyt töitä. Uskon, että huomenna ei passaa tiputtaa mitään lattialle tai se jää sinne, sen verran mukava polte...
 Viimeinen liike oli kaikista pahin, ilme kertoo enemmän kuin turha lätinä :D
 Siis niin hyvä kinttujumppa takana ettei tosikaan, ME LIKE:) Kiitos ihana Virve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti