sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Annu testaa Massaa

Eipä ole "Annu testaa" osioon paljon aineistoa siunaantunut. Johtuneeko siitä, että olen kaavoihin kangistunut vai mistä, ken tietää? 
No, nyt tilanteeseen tulee muutos sillä testiin pääsivät Super Massa Marko Savolaisen yhteistyössä Manninen Nutraceuticals kanssa reenin ympärille kehittämät tuotteet. Olen mainonnan uhri ja mut ylipuhuttiin loistavalla mainospuheella ja tuotteiden ylistyksellä ostamaan ko tuotteita.

PREZONE, 30min ennen treeniä nautittava laturi.
Mannisen verkkokauppa mainostaa tuottetta seuraavasti: 
PREZONE on markkinoiden kehittynein tehonlisääjä, jonka avulla saat harjoittelustasi kaiken irti. Valtava lisäenergia, uskomaton keskittymiskyky… PREZONE saa aikaan ennenkokemattoman boostin!
Sain siis alla näkyvän pussin kaupan päälle testattavaksi. Mä olen todella herkkä piristeille kuten kofeiinille, joten otin suosiolla puolikkaan suositellusta kerta- annoksesta. 30min ennen reeniä 17g jauhetta sekoitettuna 3dl vettä. 
Ohjelmassa oli kevyt penkki- ja ojentajareeni. Kevyestä niin tiedä, mutta niin reeniohjelmassa lukee:D. Prezonen maku oli aivan loistava, ei liian makea, mutta limu/mehumainen. Treeni kulki todella liukkaasti, jopa liiankin, teki mieli jatkaa ja jatkaa. Tuotteesta ei kuitenkaan tullut tavanomaista sykkeen nousua, kuten toisista latureista on tullut. Uskon, että tulen ostamaan tuotetta antamaan nostetta jos virtaa ei tunnu muuten löytyvän.
Intrazone, treenin aikana nautittava aminohapposekoitus. 40g tuotetta sekoitetaan 4dl vettä.
Mannisen verkkokauppa kertoo tuotteesta seuraavasti:
INTRAZONE:n ultravahva aminohappomatriisi lisää dramaattisesti harjoittelun aikaansaamia anabolisia vasteita. Lisäksi INTRAZONE nopeuttaa palautumista, vähentää lihasarkuutta ja hillitsee lihasväsymystä. INTRAZONE auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin!

Testissä persikkajäätee. Tuote sekoittui veteen hyvin. Treeni kulki kuin idän pikajuna ja minkäänlaista lihasväsymystä ei ilmaantunut missään vaiheessa. Tuote on parhaan makuinen ikinä! Maku on aivan loistava, käsittämättömän raikas. "Iso huurteisen kylmä coctail lasi, oranssi sateenvarjo, paljon jääpaloja ja ihana auringonpaiste". Suosittelen erittäin lämpimästi, et pety! 






AFTERZONE. 60g tuotetta sekoitetaan sheikkerilliseen kylmää vettä ja nautitaan välittömästi treenin jälkeen. 
Mannisen verkkokauppa kuvailee tuotetta näin: 
AFTERZONE:n monipuolinen aminohappo-proteiinihydrolysaattisekoitus on kehitetty aikaansaamaan välitön lihasanabolian lisääntyminen. Tuotteeseen on lisäksi sisällytetty lukuisia muita anabolisia ja antikatabolisia yhdisteitä. AFTERZONE maksimoi lihaskasvusi!
Ja makumatka ihanalle paratiisisaarelle jatkuu, päärynä omena, ihanaa. Tuote sekoittuu veteen välittömästi. Maku, kuin aistimatka salaiselle paratiisisaarelle. Lämmin hiekka tuntuu paljaiden jalkojesi alla, kuulet merestä kantautuvien hiljaisten aaltojen äänen niiden loiskiessa vettä rantakiviin. Nautit kylmästä ja raikkaasta juomasta, joka saa aistisi rentoutumaan ja mielesi rauhoittumaan... mmmmm...
Treenin jälkeinen olotila hyvä, ei lihasväsymystä. Suosittelen tuotetta hyvää palautumista ja makua arvostavalle. Mulle palautusjuoma on pyhä asia, sen kuuluu maistua hyvälle. Afterzone lunastaa kaikki lupaukset. 


































                                                         Tuotteita myy Kuntokeskus Tzemppi.
Loppuun video lankkupenkki 70kg harjoituksesta. Selän kaari alkaa löytymään ja oikean hengitystekniikan opettelu menossa. Noilla tuloksilla ei vielä saada tutisemaan kuin omien hiihtopöksyjen lahkeet, mutta omissa villeissä haaveissa on joskus omistaa iso papu ja hyvä penkkitulos ;). Lankku rinnan päällä kaipaa ehkä hieman tuotekehittelyä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti