keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Alakroppa

Aamu valkeni niin kauniina ja aurinkoisena, että oli pakko laittaa ulkoiluvaatteet päälle ja lähteä kävellen salille valmentajan kielloista huolimatta. Hän sanoi, että tällä hetkellä vain kevyttä kävelyä koiran kanssa ja/tai venyttelyä. Ei mitään kovaa aerobista harjoittelua. Salille on matkaa noin 5km, ehkä sen voi ottaa kevyenä kävelynä?!

Salilla oli vuorossa alakropan suorat sarjat.
Prässi 180kg
Hack kyykky 80kg
Etukyykky 50kg
Pohkeet 50kg+ 15kg
Ihan kivasti painoja jo kertynyt. Hackin viimeinen sarja jäi yhdestä vajaaksi, ei vain noussut enää.

Lopuksi rullailua ja venyttelyä.

Kehityskuvaa pukkaa taas. Eli ensimmäinen kuva otettu tänään ja alempi kuva 2kk sitten.








Reidet ovat kyllä kasvaneet ja voimistuneet kivasti.

Yritän tässä järjestää mun äidille kivaa ylläriä ensi tai seuraavalle viikolle, toivottavasti saadaan aikataulut sopimaan yhteen. On sellainen josta tykkää ihan varmasti, kunhan saan hänet vaan paikalle.

Sain tosiaan maanantaina lisäravinnetilauksen. Palautusjuoman lisähöysteillä otin maisteluun eilen. Ei voi sanoa, että herkkua olisi ollut, mutta ei kai noita maun takia juoda?!
Hankalaksi osoittautuivat vitamiinit. Ne ovat jauhemuodossa ja sitä otetaan 0.35g/vrk. Mulla on vaaka, joka näyttää gramman tarkkuudella. Laitoin pieneen Minigrip pussiin 1g jauhetta ja otan siitä kolmena päivä. Eiköhän se suurinpiirtein oikein mene?? En mä kyllä täysin luota tuohon mun vaakavanhukseenkaan enää, mutta en raaski ostaa uuttakaan.

Kuvassa lempi aamiaiseni, kaurapuuroa raejuustolla ja mustikoilla, nams.

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen joka tykkää jalkajumppapäivistä:-D Kiva blogi, sait uuden lukijan.

    http://projektiuusimina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Iltaa. Onneksi olkoon, olette ensimmäinen elonmerkki blogissani:D. Olen monesti miettinyt, että lukeekohan tätä kukaan, mutta ainakin nyt siis yksi on ilmoittautunut lukijaksi, kiitos siitä:)

    VastaaPoista