lauantai 19. heinäkuuta 2014

Annukin on Fitness

On niin ihanaa olla Fitness. Mun päivät on Fitness, mun ruoka on Fitness, mun treenit on Fitness jopa mun koirat ja lapset on Fitness, mun kaikki kaverit on Fitness ja jos ne ei oo ni mä vinkkaan Fitness, mun ajatukset on Fitness ja mun unet on Fitness, siis niin ihanaa FITNESS elämää.

Nyt mä kerron teille rakkaat lukijat, että Annukin on Fitness. 

Aamulla herätään pirteänä ennen kellon soittamaa, puetaan Fitness lenkkivaatteet päälle ja lähdetään reippaana tyttönä koirien kanssa aamulenkille. Siis ainakin viitenä päivänä viikossa. Fitness elämään kuuluu pitkä aamuaerobinen tyhjällä vatsalla satoi tai paistoi. Rasva palaa paremmin tyhjällä vatsalla eikä Fitness ei ole sokerista.


Aamulenkin jälkeen suihkuun ja laittaudutaan työpäivää varten. Meikkaamiseen saattaa vierähtää pitkäkin tovi, koska ollaanhan tässä Fitness. Fitness näyttää aina hyvältä.

Fitness testaa kaikki uusimmat meikit ja kauneudenhoitotuotteet ja kirjoittaa arvosteluja blogiinsa. Nyt testissä ripsiväri, iik ihana tuuheuttava ja pidentävä tuote, sen ihan tuntee miten ripset kasvavat kohisten ja tuuheutuvat lähes kuten televisiomainoksissa. Katse vangitsee kaikki vastaantulijat, ihanaa. 

Fitnessruoka sisältää vain tarkkaan harkittuja raaka- aineita. Fitness syö aina tervellisesti ja puhtaasti. Fitness panostaa ruuan valmistukseen todella paljon, selaa alan kirjallisuutta, lukee blogeja ja vertailee niitä omaan ruokaohjelmaansa. Näitä yhdistelemällä saadaan aina tarpeelliset ja välttämättömät vitamiinit ja hivenaineet, fitnestä on tietää tarkkaan hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen suhde ja ajoitus.


Fitness katsoo tarkasti kellosta ruoka- ajat, mikäli työpäivä venyy, ateria syödään vaikka autossa. Työpäivän jälkeen suoraan kotiin intoa puhkuen vaihtamaan reenivaatteet päälle, pakataan reenikassi ja valmistetaan reeni- ja palautusjuomat. Fitnestä on peilata ja miettiä sopiva asustecomboa, mikä jumppatoppi sopii minkäkin Fitness housujen kanssa? Meikki ja kampaus tarkastetaan tietenkin ja korjataan tarvittaessa, lopuksi suihkautetaan vielä mieli hajuvettä korvan taakse, ihanaa.


Salilla Fitness tarkastaa vielä useasta peileistä, että peppu näyttää hyvältä just näissä jumppahousuissa ja kampaus ja meikki ovat edelleen hyvin. Alkulämmöt otetaan crossarilla, mutta vain juuri sen verran ettei vaan tule hiki ja pilaa vaivalla tehtyä taideteosta kasvoilla.


Sarjat jätetään tietenkin hieman vajaaksi, ettei vaan tule hiki ja tukka mene huonosti.

Kun  joku kysyy, niin salilla menee aina aikaa vähintään 2 tuntia, Fitnestä on kahvitella ja jutella päivän kuulumiset ja antaa tiukan sarjan jälkeen hien hieman laskea. Fitnestä on toinen Fitness, jolle hehkuttaa kuinka sarjapainot ovat taas nousussa. Ja toinen Fitness ymmärtää ja tukee, kehuu ja tsemppaa, se on Fitnestä.



Fitnesstytön kynnet ovat aina huolitellut, lakatut ja kauniit. Fitnestä on geelikynnet ihanilla kuvioilla. Aivan ihanaa. Uudet kynnet olivat tosi kalliit, mutta Fitness on kallista.


Fitness rakastaa mökkeilyä, mökillä on ihkua treenata ja fiilistellä, ottaa kuvia ja taas vähän reenata. Fitness kantaa mökillekin omat eväät, ettei vain tule kiusausta maistaa suomalaisten suosimaa vihannesta eli rillimakkaraa, hyi yök.




Fitnestä on kirjoittaa treeniblogia, ottaa selfie ja belfie ja etu- ja takapose. Fitnestä siellä, Fitnestä täällä, joka puolella Fitness hiiala hiiala hoi!!







1 kommentti: