lauantai 14. joulukuuta 2013

Kevennetty jalkajumppa

Hellurei ja hellät tunteet.

Alaselkä on nyt ihan oikeasti kipeä. Tein erittäin varovasti pienillä painoilla jalkatreenin. Yhdistelin alakroppa ja jalkatreenin liikkeitä sopivasti. Treenin lopuksi venyttelin ja rullailin 20min.
Kotimatkalla poikkesin apteekkiin hakemaan Buranaa ja kipugeeliä. Otan viikon Buranakuurin ja reenaan kevyesti. Farmaseuttikin totesi, että semmoista se urheileminen on. Kiva.
Mä en oikein tiedä, että mistä selkä on ottanut itseensä. Olenko kenties satuttanut sen monessakin liikkeessä vai vain jossakin. Valmentajakin on Thaimaassa, joten en voi kysyä neuvoa. Pitänee kääntyä jonkun muun puoleen, jos Buranakuuri ei auta. Voisi suoraan sanoa, että tää on ihan perseestä. Mä haluun reenaa kovaa, enkä nyt pysty *aska.

En yleensä ole mainonnan uhri, mutta nyt olin. Kylmän kuivan ilman tullessa mun iho kuivuu ikävästi ja sitä pitää rasvaa jokaisen suihkun jälkeen. Televisiossa mainostetaan Nivean vartalorasvaa joka levitetään suihkussa kostealle iholle ja pestään pois. Kävin siis ennen salia ostamassa ko tuotteen ja testasin reenin jälkeen. Tuote levittyi iholle kivasti, käytin sitä ehkä n. 2 ruokalusikallista koko kroppaan. Ylimääräinen tuote huuhtoutui hyvin pois. Suihkun jälkeen voi pukeutua heti, eti tarvitse odotella rasvan imeytymistä. Nyt 2 tuntia tuotteen käytöstä iho on mukavan pehmeä ei ollenkaan kuiva ja kiristävä. Tämä tuote toimii oikeasti ja kivasti, suosittelen.

http://www.nivea.fi/Products/Body-Care/in-shower-body-moisturizers/in-shower-body-lotion
"Koe uusi, yllättävä ihonhoidon tapa. Tätä uutta vartaloemulsiota käytetään jo suihkussa heti peseytymisen jälkeen. Emulsion merimineraaleja sisältävä hoitava koostumus imeytyy helposti ja nopeasti kostealle iholle. Odota vain muutamia sekunteja ja huuhtele ylimääräinen voide iholtasi.

Tuloksena on silkkisen pehmeä iho jo suihkusta tullessa. Voit pukeutua välittömästi, koska sinun ei tarvitse levittää kosteusvoidetta ihollesi suihkun jälkeen."
1Tässä kuva tuotteesta. Maksoikohan jotain 3e luokkaa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti