perjantai 20. joulukuuta 2013

Haba-ojentaja-olkareeni

Takana hyvä olka-hauis-ojentajareeni. Olkapäille saan aina hyvän tuntuman. Ojentajille saa tehdä tosissaan töitä, että tuntuu edes vähän. Hauis saa kyytiä jo yhdestä liikkeestä.
Kuvassa hauisposeeraus, onhan siellä muutakin kuin fläsää, onhan?
Kuvassa oleva jumppatoppi on Adidaksen mallistosta. Sen pukeminen on kyllä iso tahtojen taistelu. Siinä on kaksi osaa, alempi tukiosa on aina väärinpäin tai solmussa ja päällimmäisen topin olkaimet ovat sellaista avaruustiedettä jotta oksat pois. Mutta kun sen saa päälle niin se on ihan kivannäköinen ja tuntuinen vaatekappale.

Lupasin itselleni aloittaa joulusiivouksen reenin päälle. Täällä remontin keskellä siivoaminen on niin turhaa hommaa. Purkupölyä on joka paikassa ja kengissä kulkeutuu roskaa. Mut kai se on pakko jotain tehdä, inhottaa itseäkin olla täällä.

Isompi pikkumies on aivan tohkeissaan menossa ostamaan mulle joululahjaa. Pieni kun ei osaa pitää salaisuutta ni paljasti, että lahja tulee olemaan kello. Kello sen takia ettei äidin tarvitse aina katsoa kännykästä aikaa. Hän tutkiskeli eilen omia synttärirahojaan ja tuumas, et kyllä nämä riittävät. Mä koitin sanoa ettei omia rahoja käytetä äidin lahjaan, että ne ovat sinun tarpeisiin tarkoitettu. Pitänee sujauttaa synttärirahojen joukkoon muutama seteli, tuskin hän muistaa rahamääriä?! Pieni on niin murheissaan siitä, että äitikin saa lahjan. Äidin pieni 8 vuotias, voi että. Ihana <3

Nyt rätti käteen ja siivoamaan tää hallavaara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti