tiistai 17. joulukuuta 2013

Selkä parempi, liikkeitä muutettu, reeni kulkee ja viikkopäivistys

Tässä maailman toiseksi parhaan aamupalan lumoissa kirjoittelen kuulumisia.

Alaselän kipu on lähes kokonaan poissa, ihanaa. Burana, kipugeeli, venyttely ja rullailu ovat auttaneet. Olenkin nyt panostanut venyttelyihin oikein kunnolla. Joka reenin päälle 15min. Vielä kun saisi iltaan toisen venyttelysession. Ehkä mä saan sen ajan järjestettyä jotenkin.
Alaselkääni entistä enemmän varjellen teen nyt prässiä yhdellä jalalla sekä vaihdoin t-kulmasoudun yhden käden kulmasouduksi (ns. sahausliike) sekä tiputin etukyykyn painoja kymmenellä kilolla. Prässissä perse ei tahtonut pysyä penkissä vaan nousi aina alastulovaiheessa ylös, jolloin se rasitti alaselkää. T-kulmasoudussa selkä ei tykkää olla etukumarassa asennossa liikesarjojen aikana.
Toivottavasti nämä muutokset passaavat valmentajallekin?!

Tein eilen alakroppareenin ja nyt on kipeenä reidet kokonaan, perse sekä pohkeet. Ihana tunne, lihas kasvaa ja kehittyy. Kipu on kunniaa, heheheee.

Paino on pudonnut taas sen 400g/vk. Tahti on siis aivan loistava. Josko yhteensä 5kg saisi laardia pois ennen dieettiä. Näin ajateltuna 400g on niin vähän ja se aika joka menee viiden kilon pudottamiseen tällä tahdilla on 12,5 viikkoa!!! Ihan sairaan kauan. Mutta en tuijota vaakaan pelkästään, vaatteet kertovat paljon enemmän. Syksyllä ostetut farkut ovat jo tosi suuret vyötäröltä.
Yksi mummo sanoi mulle eilen, että "Kyllä sua Annika on niin mukava kattella ku sä olet niin hoikistunut". Istuin sen mummon syliin ja kysyin, et oletko vielä samaa mieltä. Hirvee nauru päälle:). Mä niin tykkään noista ryppyisistä vanhuksista.

Tänään on se ylläri päivä mein äitille. Kerron siitä sitten myöhemmin, ettei vain paljastu mitään etukäteen. Saattaa vaikka perua tulonsa...

Saunaremontti etenee, nyt on höyrysulut tehty ja vedetty vesiputket, huikeeta.
Isomman pojan joulujuhla on tänään ja pienemmälläkin glögitarjoilua. Kiirusta pitää siis koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti