lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hanurijumppaa

Lupailin jalkareeniraporttia jo eilen, mutta pyhitin koko päivän lapsille ja ulkoilulle.
Lippukuntamme Euran Peurat viettävät 60 v. juhlavuottaan ja eilen oli Euran keskustan alueella suunnistuskisat. Meitä oranssipipoisia saattoi nähdä päivän mittaan eri paikoissa Euran ja Kauttuan alueelle. Täytyy sanoa, että mulla on hieno ja kiva harrastus. Aiheesta voisi kirjoittaa enemmänkin, mutta tämähän on treeniblogi, joten siirrymme sujuvasti itse asiaan eli coutsin vetämään jalkajumppaan.

Perjantai oli jotenkin tosi raskas päivä ja mietinkin, että miten jaksan vetää kovan reenin vielä siihen päälle. Minähän en käytä mitään latureita ennen reeniä, koska olen muutenkin virtaa täynnä, mutta perjantaina olisin voinut jonkun piristävän napata. Koitin joskus Fast Shock tuotetta puolella annoksella ja olin aivan titityy puoli päivää, virtaa oli reenin jälkeen vielä monta tuntia kotona ja pää oli aivan sekaisin, ei pystynyt keskittymään mihinkään. Silloin päätin, että se kokeilu oli ensimmäinen ja viimeinen. Olen ilmeisesti kofeiiniherkkä tyttö.

Hyvät lämmittelyt Crossarilla ja Smith laitteessa ilman painoja muutama kymmenen toistoa.
Ensimmäinen liike oli Prässissä ensin leveällä ja sitten kapealla jalka- asennolla.  Mä en oikein edes tiedä painoja, mutta ensin painoja lisättiin ja sitten vähennettin. Toistoja jalkojen kipuasteesta päätellen varmaan sata:D. Seuraava liikepari Hack laitteessa ensin etureisille ja sitten hanurille. Suoria sarjoja 3x6-8 tehdessä painoa on 75-80kg etureisille ja 90-100kg peberille, mutta tässä perjantain kidutuspenkissä 50kg oli aivan riittävä.




Voitte kuvitella miltä viimeiset toistot tuntuivat, sattuu sattuu...mutta loppuun asti tehdään.
 

Tässä liikkeessä asentoa piti hieman muokata, jottei selän asento kaarru liikaa eikä liike tekisi kipeää alaselkään. Naama kiinni alustaan ja purista perseellä, kuului taustalta.










Seuraava sarja meni aivan reisille:D. Kuvan liikkeessä ollaan polvillaan telineen päällä jalat tuettuna, taljaan laitetaan sopiva vastuspaino, mulla 40kg, tartutaan köysiin ja laskeudutaan vaakatasoon nenä suoraan eteenpäin. Hanuri on koko ajan tiukkana. Ala- asennosta lähdetään nostamaan itseä puristaen takareisillä ja pakaralihaksilla. Aivan jäätävä liike. Tämän liikepareina reisikoukistus roikkuen ja takareisi rutistusta jalat jumppapallon päällä. Osui ja upposi. 


Mä olin aivan loppu jo tässä vaiheessa ja sanoinkin coutsille monta kertaa kunnon loppuvat kesken. Eihän siinä auta itkut eikä valitukset, kun on reenaamaan tultu niin sitten reenataan. Reenaan aina täysillä ja sarjat loppuun, joten enhän mä voinut tälläkään kertaa luovuttaa, enhän!!
"Päästä se on kiinni eikä lihaksista" karjuu coutsi korvaan. Asia selvä ja loppuun mukava triplasarja etureisille kolmella kierroksella.

Reiden ojennusta 20 toistoa.















"Kestääkö toi pöytä mua" ja naurua päälle. Pöydän päällinen on mun reisien yläosan korkeudella, että tosissaan sain kiivetä, 8 toistoa molemmille jaloille. Taisi siinä tasapainokin horjahdella muutaman kerran.


Viimeisin, muttei vähäisin liike. Pallo alaselän taakse ja rullaten alas 10 toistoa, etureisiin sattuu.


















Reilun tunnin jalkajumppa takana, kiitos ja kumarrus, jalat on reenattu aivan loppuun ja tekis mieli rojahtaa lattialle koivet kohti taivasti ja odottaa seuraavaa päivää.
Pukukopissa suihkun jälkeen tunnelma oli tämä:D




Nyt kaksi päivää reenin jälkeen koko alakroppa on niin hellänä, etten pääse autoon kunnolla istumaan, vessassa pitäs pissiä seisaaltaan ja sängyssä kääntymiseen trukki olisi oivallinen apuväline.

Pain is Glory and Nothing is Free. (minäjahyväenglanninkielentaitoni)

Reenin jälkeen ehdotin yhteiskuvaa coutsin kanssa, mutta sillä oli tukka kuulemma huonosti:D:D:D miehet....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti