tiistai 22. huhtikuuta 2014

Käsiä, In-Bodya ja solariumia pienen nolon kohtauksen siivittämänä

Liityin eilen Facebookin hirveen painostuksen ja alistumisen myötä. On se muuttunut hirveästi reilussa kahdessa vuodessa. Osaa edes käyttää enää... No, mutta hyvä että liityin, koska sain sen kautta sovittua tälle aamulle In-Body mittauksen.
Ilman aamukahvia ja aamupalaa salille. Tulokset olivat parantuneet jälleen hienosti. Lihasmassa on pysytellyt samassa n. 35kg, mutta rasvamassa oli laskenut, samoin paino, painoindeksi näytti, että olen lievästi ylipainoinen ja rasvaa olisi syytä tiputtaa vielä 3.5kg. Jalat ja kädet on rasvoiltaa normaalilla tasolla, mutta keskivartalossa on ylimääräistä. Tyytyväinen täytyy olla. Ehkä vuoden päästä rasvakontrolli on normaalilla tasolla?!

Mittauksen jälkeen kahvia ja aamupalaa, josta käsireenin pariin.

Työsarjoina kapea penkki 3x6 50kg ja Scott hauis 3x6 17.5kg+ tanko 7kg?
Joka tapauksessa sain lisättyä molempiin reilusti painoa, ojentajille 10kg ja haballe 2.5kg. JEE!
Sitten kiertoharjoitteluna:
- Ojentajat narulla 3x10 35kg
- Haba taljassa 3x10 35kg
- Ojentaja kp 3x10 9kg
- Hauis kp 3x10 8kg
- Hauis hammer 3x10 9kg

Hieman joutui avittamaan/heijaamaan haban viimeisissä toistoissa.
Hyvä reeni.

Reenin jälkeen halusin solariumiin. 12min rillasin itseäni. Solariumin jälkeen en jaksanut laittaa kun paidan ja pikkuhousut jalkaan, olinhan menossa suoraan suihkuun. Salilla oli solariumiin mennessä vakikaluston 3 reenaajaa, joten ajattelin, että heitä ei mun kalsarit paljon kylmi. Avasin reteesti oven kalsareissani. Oven takana seisoi yks salin omistajista, uusi miesreenaaja ja muutama muukin oli tullut rillauksen aikana reenaamaan. Siinä mä sit seisoin kalsareissani ovi auki ja muutama silmäpari huvittuneena mua päin. Vedin oven nopeesti takas kiinni ja huikkasin, et en taidakaan tulla näin ulos. Omistaja oli samaa mieltä. Voi ristus, että hävetti.
Näin tänään.

Meillä koiratkin syö bodaus evästä, kananmunaa, jauhelihaa, oliiviöljyä ja raejuustoa.


Huomenna onkin Jeven vetämä selkäreeni. Sitä odotellessa:)


1 kommentti:

  1. Hei, ihan mahtavaa Annu :-) Lukaisin kaikki tämän vuoden kirjoitukset ja jatkan kohta, oli pakko tulla välissä kommentoimaan. Onnea loistavista tuloksista ja ennen kaikkea huikeasta motivaatiosta joka kaikesta sanomastasi ilmenee. Olen itse aiemmin tehnyt lähinnä aerobista jumppa-juoksutreeniä, mutta muutaman kuukauden opetellut treenaamaan salilla. Pudotettavaa ei ole, toisaalta ei kyllä voimaakaan joten sali on enemmän kuin tarpeen :D Sekä peilistä että vaakasta näkee jo jotain tuloksia omaankin silmään vaikka itse aika kriittinen niille onkin. Jään jatkossa lukemaan blogiasi ahkerasti, toivottavasti nähdäänkin pian! Terkuin Kati

    VastaaPoista