lauantai 19. huhtikuuta 2014

Fiilis

Kahden, kyllä KAHDEN, hyvin nukutun yön jälkeen tuntuu, että kaikki on niin loistavasti. Koti on siisti, lapset kilttejä, arki sujuu, reeni kulkee ja elämä vaan hymyilee. Ihminen joka ei ole kärsinyt kroonisesta unettomuudesta ei voi ymmärtää miltä tuntuu kun saa nukuttua. Illalla laittaa pään tyynyyn ja aamulla herää pirteänä uuteen päivään. Mitä muuta voisin enää toivoa?

Tänään oli vuorossa takareisireeniä. Tosin hanuri oli jo valmiiksi kipeä eilisestä etureisireenistä?! Nyt on jo hyvin vaikea nousta autosta tai istua vessanpytylle, mitä se on huomenna? APUVA. Mä niin tykkään kun saa reenattua lihakset oikeasti kipeiksi.

- Takakyykky 3x8 70kg
- Leveä Prässi 3x8 200kg
- Reverse Hack 3x8 100kg (enkka)
- SJMV kp 3x10 25kg/käsi
- Reisikoukistus 3x10 35kg
- Reisikoukistus roikkuen 3x10

Olen tehnyt tosi vähän kyykkyä. Tuo 70kg oli ihan hatusta heitetty paino. Olisi mennyt reilusti enemmänkin, katsotaan ensi kerralla isommilla painoilla. Prässiin en uskaltanut laittaa enempää painoa kun ei ollut varmistajaa. Olishan tiskillä ollut montakin joutilasta jeesaajaa, mutta ei aina kehtaa pyytää apua. 

Käytiin Huittisissa ostamassa toiselle junnulle rullaluistimet. Samantien halusivat koittamaan. Hienosti se sujui, eikä kaatumisiakaan sattunut kuin about 100 kertaa. Jäätelökioskin avajaiset olivat eilen, joten pojat saivat kevään ensimmäiset töttöröt. Äiti katsoi kateellisena vierestä...




Miten on, tarvitsenko isomman lautasen vai vähemmän ruokaa? Toisaalta, sujuuhan se näinkin:D


Pikkuhaukku toivottaa hyvää yötä <3

Ensi viikolla onkin kahdet ohjatut reenit. Suunnittelin niin, että keskiviikkona selkää ja perjantaina jalkoja. Katsotaan käykö toteen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti