torstai 1. toukokuuta 2014

Ulkoreeniä

Ulkoilua, auringon nousuja- ja laskuja, lintujen laulua, valoa, tuoksuja, sisustus- ja siivoamisvimma= KEVÄT.
Mä niin rakastan kevättä. Tuntuu, että herää talven jälkeen jostain syvältä horroksesta jälleen elämään. Lumessa ja talvessa on puolensa, mutta kevättä ei voita mikään.
Ensimmäiset merkit keväästä ovat ehdottomasti pidempi valoista aika, aurinko, leskenlehdet, valko- ja sinivuokot, pääskyset ja ihmiset rapsuttamassa pihoillaan.

Mulla kevät tarkoittaa reenien suhteen pitkiä metsälenkkejä, rullaluistelua ja pyöräilyä. Eurassa on todella mahtava pururata ylä- ja alamäkineen. Reeni siellä on todella haasteellista niin halutessaan. Radalla on hyvät mahdollisuudet tehdä rankkoja mäki intervalleja, peruskuntoreeniä tai halutessaan leppoista palauttavaa kävelyä.Olen nähnyt jokusen tosireenaajan siellä jopa fillarilla.

Viime keväänä/ kesänä reenini koostui ensin metsälenkistä ja siihen päälle kuntosalista. Sain kulutettua reipas kolme tuntia päivässä urheiluun. Viime kuukaudet lenkkeily ja muu aerobinen kuntoilu on jäänyt lähes kokonaan lihaskasvuun tähtäävän reenin myötä. Kevättä rinnassa, sanotaan, eli tulen lisäämään ulkoliikuntaa reilusti tulevina kuukausina. Eurassa on kai menossa nyt joku kilometrihaaste pyöräilyssä, olisihan sekin kiva juttu, mut mä taidan jakaa lenkkeilyn, rullailun ja pyöräilyn tasaisesti.

Säkylässä on heinäkuussa Triathlon, johon ajattelin osallistua. Enhän mä jaksa juosta ja saatan hukkua järvessä uidessa, mut silti ajatuksena on haastaa itsensä ja pitää hauskaa. 

http://www.sakylatriathlon.fi/default.asp?active_page_id=1

Ihanat keväiset maisemat Euran pururadalta.


Koirat rakastaa metsälenkkejä.




Mieli lepää parhaassa seurassa metsän keskellä.


Vapun ja erään toisen ison juhlan kunniaksi päätimme suunnistaa ulos syömään. Noutopöydästä on kätevä valita ruokavalioon sopivat eväät. Riisiä, salaattia, ananasta, kanaa ja vähän kebabia.Hyvvää oli.


Hyvää vappua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti