keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kevät

Niin ihana aamu, linnut laulaa ja taivas on pilvetön. Mä niin tykkään keväästä.

Eilinen posti toi tullessaan uuden partiolehden Loimun. Olen tekemässä uutta aluevaltausta reportterina. Nyt neljä juttua tehneenä voin sanoa pitäväni kirjoittamisesta. Joskus opiskeluaikoina kirjoitin jonkun verran muitakin kuin koulutehtäviin liittyviä sepustuksia. Suomenkieleni ei ole kovinkaan erinomaista, mutta aina löytyy joku joka oikolukee ja korjaa tekstejäni. Ajatushan on tärkein?!

Eilinen käsireeni meni niin putkeen. Sain lisättyä painoja kivasti ja jo ensimmäisen sarjan jälkeen sain lihakseen hyvän tuntuman. Hauikset saa halutessaan reenattua aivan loppuun. Viimeinen toisto jää todellakin vajaaksi ja vartaloa heijaamalla sen saa vietyä loppuun asti, me like. Ehkä mulla joskus on näkyvät hauikset?!

Mua huvittaa joka kerta kun yksi kuntosalini omistajista vetää Spinningtuntia. Hänen biisivalinnat saa hymyn huulillle ja miettimään, että mitäs mäkeä ne nyt siellä nousee:D. Herran ääni on vielä niin kova, että se kuuluu kivasti salin puolelle ja tulee itsekin vedettyä reeniä kovemmalla temmolla, "joo joo teen teen".

Tänään on ehkäpä salista vapaata ja suuntaan haukkujen kanssa metsään. Meidän pienempi koira on lihonnut meille muuton jälkeen ihan kivasti, joten nyt alkaa koiran kuntokuuri. Ongelma on se, että se syö kaiken minkä näkee ja jos sillä ei ole luita, pelkään sen pureskelevan kenkiä tai huonekaluja.

Muutaman tunnin päästä alkaa pääsiäisvapaa= reeniä kelloon katsomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti