tiistai 28. tammikuuta 2014

Treeniväsymys

Se on jännä tunne kun kroppa ja mieli on aivan uuvuksissa. Ajatukset katoavat ja kroppa huutaa vaaka asentoon lepäämään. Tänään on sellainen päivä. Olen nukkunut monta yötä huonosti ja reenannut silti tosi kovaa. Huomenna pidän totaalilepopäivän ja vietän isomman pojan kanssa laatuaikaa. Olen nytkin niin väsynyt, etten jaksaisi edes koneella istua ja kirjoittaa. Pääni on tyhjä ajatuksista, toisaalta päässä vilisee miljoona tekemätöntä hommaa ja kaiken kruunaa pikkuveljeni avokin lähestyvä synnytys. Minusta tulee ensi kertaa täti, sniif. Aamulla ensimmäinen ajatus suuntasi Mansen suuntaan ja taisi siinä pieni onnen kyynelkin kostuttaa silmänurkkaa, ihanaa, voih. Millään malttaisi odottaa vauvauutisia:). Kai se tästä helpottaa kun lähtee duuniin niin ei kerkeä ajatella eikä  olla väsynyt:D.

Tulin hetki sitten salilta, jossa olkapäät ja kädet saivat kyytiä. Mä tykkään kovasti ojentajareenistä tai oikeastaan tykkään kaikista reeneistä. Selkä on ollut aikaisemmin pakkopullaa, mutta nyt kun sain leuanvedon ohjelmaan, niin johan luistaa ja selkä levenee, heheheee.

Perjantaina on toinen reeni yhdessä valmentajan kanssa, jännää. Mitä se on mahtanut keksiä?? Jalat saa varmasti kunnon kyytiä. En uskalla tehdä jalkareeniä ollenkaan ennen sitä jotta on sit iskussa. Taidan kävellä viikonlopun yli ankkakävelyä ja jokaisen askeleen kohdalla kuuluu auts, auts, sattuu, voih. Sitä odotellessa...

Mies mainosti, että tänään pääsee uuteen suihkuun:). Jee!! Sauna valmistuu sitten myöhemmin. Pääasia, että pääsee omaan suihkuun. On noita vieraita suihkuja jo koluttukin ihan riittämiin, uimahalli, sali, työpaikka, huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti