perjantai 17. tammikuuta 2014

Tempur Original tyyny

Valmistuin vuonna 2000 parturi- kampaajaksi. Kampaajan kädet ovat koko ajan ylhäällä ja hartiat työntyvät helposti eteenpäin, jolloin ryhti muuttuu ja syntyy niska- hartiakipuja. Kärsin itsekin hartia- ja niskakivuista huonojen ja väärien työasentojen vuoksi. Kävin säännöllisesti hieronnassa raumalaisella hierojalla. Hierojallani oli myynnissä Temput tyynynyjä, hän suositteli minullekin sellaista tyynyä. Päätin ottaa testikäyttöön Tempur Original size M tyynyn. Yhden testiyön jälkeen maksoin tyynyn enkä ole sen koommin "vieraissa" tyynyissä käynyt kuin satunnaisesti ulkomaan matkalla. Tyyny on ollut niin hyvä, että se on palvellut minua aina näihin päiviin asti. Tyyny on kulkenut mukanani risteilyillä, mökeillä ja kavereilla, toisin sanoen olen roudannut sen mukanani joka paikkaan paitsi lentokoneeseen. Ostin tyynyn 2000 luvun alussa.

Vanha Tempur tyynyni on siis lähes 14 vuotta vanha. Se on palvellut minua loistavasti aina näihin päiviin asti. Huomasin noin kaksi viikkoa sitten, ettei se enää oikein tue niskaa ja hartioita, että nukuin lähes ilman tyynyä. Ostin vanhemmalle lapselleni joululahjaksi Junior koon Tempurin Euran luontaistuotekaupasta ale hintaan. He lopettavat ko. tuotteiden myynnin, joten sain sen -30% hintaan.
Minä reippaana tyttönä painelin samaiseen kauppaan ja siellä sattui olemaan vielä yksi M koon tyyny. Ostin sen 75e hintaa. Nyt minulla on upouusi Tempur Original M tyyny:). Minusta hinta ei ole paha jos tämä tyyny palvelee minua myös sen yli 10 vuotta.

Kuva ja teksti kopioitu sivulta: http://fi.tempur.com/original-tyyny/TFI2001M,fi_FI,pd.html?start=3&cgid=ergonomiset-tyynyt

TEMPUR Original

TEMPUR Original -tyynyä suositellaan etenkin niille, jotka haluavat tyynyltä ergonomisempaa nukkumisasentoa ja tarvitsevat niskalle voimakkaan tuen. Original-tyynyn ainutlaatuinen kaareva muotoilu tukee niskan, pään ja hartiaseudun luonnollisia muotoja, sekä palauttaa selkärangan sen luonnolliseen asentoonsa. TEMPUR Original on ergonomisesti muotoiltu tukityyny kylkiasennossa nukkuvalle. Erityisen suositeltava se on selkä- ja niskakivuista kärsiville, sillä niskan ja pään muotoihin täydellisesti mukautuvana se vähentää hartiaseudun kireyttä ja jäykkyyttä.

TEMPUR Original -tyyny
Tekstissä sanotaan, että tyyny on erityisesti kylkiasennossa nukkujalle, mutta minä nukun vatsallani, kyljelläni ja selälläni ja tyyny palvelee joka asennossa loistavasti.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tyynyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti