sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Reilusti ruokaa ja uusi kuntosali

Valmennuksen myötä päätin vaihtaa kuntosalia. Vanhassa ei ollut mitään vikaa, päinvastoin, mutta helpompaa on reenaa samalla salilla valmentajan kanssa. Yhteisiä reenejä tulee olemaan n. kerran kuussa. Valmennussopimukseen kuuluu 4 yhteistä reeniä vuoden aikana. Minusta se on aika vähän, joten ostan ne loput erikseen.
Salin vaihto ei ole onnistunut henkisellä tasolla kovinkaan hyvin. Tunnen olevani rikollinen ja tekeväni jotain kamalan väärää. Vanhalla salilla oli tosi hyvä henki ja kiva porukka, oli niin kuin kotiin olisi mennyt. Nyt kaikki on uutta, laitteet, henkilökunta, asiakkaat jne. Kestää kauan ennen kuin pääsee "sisään" ja oppii tuntemaan talon tavat. Enkä se ajan kanssa...

Päätin valmentajan toruista oppineena lisätä ruokaa vuorokauteen. Enemmän rasvaa ja hiilaria, proteiinit onkin nyt ok. Alla kuva tämän päivän aamupalasta. 5 valkuaista, 2 keltuaista, raejuustoa, kalkkunaleikkeleitä ja tomaattia, paistettu runsaassa auringonkukkaöljyssä.

Tänään oli takareisien ja vatsan vuoro. Tää reeni uppoaa joka kerta, mun lemppari.
- Reisikoukistus
- Sjmv
- Läpiveto taljassa
- Prässi leveä

Mulla oli kuukausi sitten korva- silmä- poskiontelo- ja kehkoputkentulehdus, johon sain antibioottikuurin. Nyt on samoja oireita, räkää pää täynnä, korvat humisee ja kamala yskä:(. Hitto, mä en jaksa olla kipeä.
Lähdetään junnujen kanssa papalle kyläilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti