maanantai 3. maaliskuuta 2014

Voimareenit testattu

Keväistä maanantaita.

Nyt on uuden ohjelman molemmat voimareenit testattu ja hyviksi todettu. Jalkareenissä on paljon kyykkyjä ja maastavetoa, joten alaselkä on koetuksella. Täytyy tosissaan kuunnella kroppaa ettei hajota sitä. Ja nyt onkin tarkoitus vähentää laardin määrää eikä niinkään kasvattaa habaa. Voin siis huoletta tiputtaa sarjapainoja jos sille tuntuu. Pääasia tuntumassa. Aerobista on ennen ja jälkeen reenin.

Viime postauksessa manasin valmentajaa ku laittoi juoksua toiminnallisen reenin päätteeksi. Koitin 1km juoksua matolla, jaksoin mutta hammasta purren. Kyllä asenne on kohillaan, ennen olisin luovuttanut 100m jälkeen:D. Mä en monesta lajista sano, etten tykkää, mutta juoksu ja telinevoimistelu ei sovi mun kropalle... Eikä 20kg ylipaino siis vaikuta yhtään, hehhehee.

Huomenna ja keskiviikkona pidän lepopäivät, korkeintaan käyn piskin kanssa kävelyllä. Saa nähdä pysynkö hengissä lepopäivän eväillä, huoh. Ostin kalaa, salaattia ja munia huomiselle, niistä on mun lepoeväs tehty.

Kuvassa iltalenkillä piskin kanssa.
Otin salilla jumpan jälkeen kuvaa, olkaa hyvät. Tästä lähdetään kaventamaan perberiä.
Millään malta odottaa, että mitä tuolta alta paljastuu, ehkä 10 kilon päästä selvinnee jotain:). Nyt syömään riisiä kanaa ja salaattia, nams.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti