maanantai 17. maaliskuuta 2014

Triplatreeni ja crossfit

Eilinen oli varsinainen urheilupäivä. Halusin koittaa rajojani, joita ei löytynyt. En tiedä onko se valitettavaa vai hyvä juttu. Tuntuu, ettei mikään riitä, enkä osaa sanoa ei. En itselleni enkä varsinkaan muille.

Lähdin sunnuntai aamuna intoa puhkuen salille tekemään alakropan voimareenin. Hienosti meni vanhoilla painoilla ja sarjoilla. Olen valmistautunut siihen, että sarjapainot tippuu dieetillä. No, ehkä penkkipunnerrus onkin. Iltapäivällä päätin, että jalat eivät ole vielä tarpeeksi kipeät ja painelin salille tekemään alakropan volyymireenin. Molempien reenien perään 15min crossarilla isolla vastuksella.
Täytyy sanoa, että kahden reenin jälkeen jalat olivat väsyneet.

Päästyäni kotiin, puhelin soi. Tuttu soitti, että on kohta meidän oven takana, lähdenkö lenkille. No tottamaar mä aina lenkille lähden:D. Viiden kilometrin lenkki vaihtelevassa maastossa ylä- ja alamäkeä. Päivän kalorinkulutus oli suurinpiirtein 1400 kcal luokkaa. Reenit tulivat uneen, joten heräsin taas kolmen aikaan aamuyöllä.

Tänään kävin vetäsemässä crossfit reenin. Ohjelmassa on kahvakuulaa, kyykkykävelyä, seinälle kiipeämistä, juoksumattoa ja tangolla heilumista. Otan sekuntikellolla aikaa reenin yhden sarjan kestosta. Nyt menee reilu 16min. En jaksa juosta vielä koko matkaa, joten siinä tuhlautuu aikaa ja kyykkykävelyt ei ole koskaan ollut vahva laji. Pääsi siinä pari ärräpäätäkin lopuksi.
Kolistan mielelläni rautaa suurilla painoilla, mut juoksu ei ole mun juttu. Tuntuu, että happi loppuu, jalat sattuu ja noutaja saapuu just. Onhan tuota elopainoakin vielä reilusti, ehkä mä joskus juoksen...

Keskiviikkona saan kuulemma siivet. Valmentaja vetää mulle selkäreenin. Ihan kiva juttu. Tähän mennessä on ollut vain jalkajumppaa. Selkä on ollut mulle alusta asti heikko lenkki. Mä en oikein tahdo saada liikkeitä tuntumaan selässä, kädet väsyy aikaisemmin. Leuanveto osuu ja uppoaa.

Tänään tarjolla riisiä, jauhelihaa ja rehuja paistettuna kookosrasvassa. nams




Eilisen maven jälkeen jalat mustelmilla, auts.
Sanoin eilen yhdelle kanssareenaajalle, että mun kädet on kuin työmiehen kädet, kuivat ja kovettumilla. Reenihanskat ovat ihan *askat, sormien nahat niissä saa rullalle. Tää mies neuvoi ostamaan työkintaat, jossa sisäpinta kumia. Jep, niitä löytyy kymmenittäin meidän autotallista eli varkaisiin siis. Mave tangossa on painoa 80-90kg, ei tahdo ote enää pitää ja remmejä en haluis ottaa vielä käyttöön. Hyvä olisi saada kunnon ote ilman apuvälineitä.



Huomenna on totaalinen lepopäivä, en tee mitään urheiluun liittyvää. Tiedossa siis lepopäivän eväätkin. Keskiviikkona punnituspäivä, plääh.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti