perjantai 7. maaliskuuta 2014

Crossfittiä, voimaa ja volyymia

Lähes koko uusi ohjelma testattu ja hyväksi todettu. Mun treenijako alkaa nykyään sunnuntaista.
Ohjelmassa on siis 2 voima, 2 volyymi ja 1 crossfit reeni. Me like. Reenin loppuun Crossarilla 15min kunnon vastuksella. Siinäkin saa toista sataa kaloria kyytiä:D.

Eilisen Crossfit reenin jälkeen, olen hengissä ja seison omilla jaloillani...

Harjoituksessa on erilaisia hyppyjä, rinnallevetoa, kahvakuulaa ja juoksumattoa. Reeni kesti taukoineen ja suunnitteluineen 53min ja kaloreita kului 537. Energiaa olisi ollut vielä vaikka toiseenkin harjoitukseen, mutta pidetään järki ja maltti mukana.

Reenin jälkeen jauhelihaa, riisiä, salaattia ja tuoretta ananasta. Kuva ei ole kovin houkutteleva, mutta annos oli todella maittava. Lisään riisin joukkoon Chilikastiketta.

Salaatin päällä on paikallisen Ruukinkastikkeen valmistamaa salaatinkastiketta. Kannattaa tsekata yrityksen nettisivut ja piipahtaa markkinoilla ostoksilla. Suosittelen erityisesti tulisesta ruuasta pitäville.

Tein elämäni ensimmäistä kertaa itsekseni tilausta ulkolaisesta nettikaupasta. Tilasin Myproteinista lisäystä kaappeihin. Tilaus lähti maanantaina ja perjantai aamupäivällä paketti oli oven takana. Kätevää.

1000kpl Omega-3, c-vitamiinia, leusiinia, clutamiinia, kreatiniinia ja Bcaa. Vähäksi aikaa tarpeet hankittuna.
Huomenna teen yläkropan volyymin ja sunnuntaista alkaa uusi kierto.



1 kommentti:

  1. Kuullostaa mukavan vaihtelevalta treeniohjelmalta, tsemppii :-)

    http://projektiuusimina.blogspot.fi/

    VastaaPoista