lauantai 3. toukokuuta 2014

Reeniviikko pulkassa

Reeniviikko pulkassa. Huhuh, olipas viikko. Nyt on aivan väsynyt ja nuutunut olo. Huomenna on ansaittu lepopäivä. Ulkoilusäät ovat olleet mitä mainioimmat. Koirat kiittävät kun emäntä vie niitä metsään juoksemaan. Olen asunut lähes koko ikäni Eurassa, mutta täällä on paljon paikkoja ja maastoja joita en ole edes tiennyt olevan. Esim. kaatopaikan/ lentokentän maastossa on paljon pieniä merkitsemättömiä polkuja ja teitä, jossa voi olla rauhassa eikä varmasti kukaan muu eksy sinne samaan aikaan.

Kävin eilen katsastamassa Harjavallan uuden uimahallin kuntosalin. En ole koskaan, enkä milloinkaan ollut kunnan/kaupungin ylläpitämällä kuntosalilla, joka olisi niin monipuolinen ja hyvä kuin Harjavallan kaupungin kuntosali. Kuntosalilla oli kaikki peruskuntosalilaitteet prässeineen, taljoineen, penkkeineen ja käsipaino arsenaali oli äärettömän hyvä. Kuntosalin hinta on 5e ja samalla rahalla voi käydä vielä uimassa! Aika oli tosin rajoitettu kahteen tuntiin. Kovan salirääkin jälkeen muutama sata metriä palauttavaa kevyttä uintia ja päälle lämmin sauna, oi oi oi. Me like. Mulla on monena iltapäivänä tyhjää aikaa Harjavallassa, joten taidan käyttää sen ajan hyödyksi. Voihan tuon 5e sijoittaa huonomminkin, toiset puhaltaa sen savuna ilmaan, toiset käy Hesellä ja toiset hakkaa rahansa pelikoneisiin, mä laitan sen itseni hyväksi. Parempia ideoita?

Reeniviikko on pitänyt sisällään voima- ja volyymireeniä. Tänään tein jalkojen volyymiä, joka pitää sisällään paljon toistoja pienillä painoilla ja tarkasti keskittyen kohdelihakseen. Vaikka painot ovat pienet, saa tällä reenillä väsytettyä lihakset aivan loppuun. Toistoja tulee esim. jalkaojennuslaitteessa 60.
Otin videota mun yhdestä lemppari etureisipoltosta. Tässä liikkeessä ollaan Hack-laitteessa kapealla jalka- asennolla, jalat takana, alas tullessa kantapäät nousevat ylös jolloin etureisi tekee työn ylös noustessa. Aivan naurettavilla painoilla, mutta sattuu sattuu...


Maanantaina piti olla Jeven kanssa jalkareeniä, mutta muutettiin suunnitelmaa, koska tein tänään jalkoja. Selkäreeniin siis päädyttiin jälleen. Aivan hyvä juttu, koska tekniikka tuntuu olevan vielä pikkasen hakusessa.
Luulen, että viimeisistä vinkeistä oli apuja ja mietin selkäreenissä oikeasti rasitettavaa lihasta, koska edellinen selkäjumppa tuntuu vieläkin yläselässä ja kyljissä. Leuanvetoon olen saanut lisättyä 7.5kg painoa, josta olen kamalan ylpeä. Ehkä mä parin vuoden päästä voin jättää vastuskumin pois ja vetää tätä möhköfanttia ylös ilman minkään valtakunnan apuja:D:D juupa juu.

Aurinkoista viikonloppua kaikille:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti