lauantai 11. lokakuuta 2014

Annu testaa "Detox puhdistuskuuri"

Juttusarja Annu testaa saa jatkoa. Tällä kertaa testiin pääsee elimistön sisäiseen puhdistukseen kehitelty tuote nimeltä Method Draine Detox.

MethodDraine Detox tuotteella luvataan, että se on terveellinen ja tasapainottava menetelmä kehonpuhdistukseen. Tuote sisältää tehokkaita ja vahvoja luomutuotteita, jotka aktivoivat aineenvaihduntaa ja siivoavat kehon kuona-aineista.
Mm. väsymys, eloton iho ja hidas ruoansulatus ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Kuona-aineista ja myrkyistä 40 % saadaan hengitysilmasta. Loput tulevat mm. alkoholista, tupakasta, ruoasta ja juomista.

Detox nestemäinen tuote sisältää: luumumehu/omenamehu, vesi, tamarindisose, yrttiuutteita, vihreä tee, latva-artisokka, koivu, mesiangervo, voikukka, fenkoli , rakkolevä, takiainen, keto-orvokki, maltodekstriini

Ohjeessa käsketään sekoittaa 12ml liuosta 1.5 litraan vettä ja juoda tuotetta pitkin päivää sekä juoda tämän lisäksi 1.5 litraa vettä, teetä, kasvislientä ja vihreää teetä. Ruokavalion tulisi olla kevyt. Kuurin aikana neuvotaan välttämään tupakkaa, kahvia, mustaa teetä, sokeria, alkoholia, maitotuotteita, lihaa ja kovia rasvoja. Puhdistumista voidaan tukea myös hyvällä antioksidanttivalmisteella, saunomisella ja liikunnalla.



Olen kuurin puolivälissä. Olenko nyt puhdistunut? Unettomuuteni hoitoa varten testaan kasvisruokavalion, joka sekin tukee Detox kuurin vaikutusta. Kuurin ensimmäisinä päivinä vaikutuksen huomasi selvästi, vessassa sai juosta tosi usein ja vatsan toimintakin vilkastui. Aineenvaihdunta on todella hyvä tällä hetkellä, pienikin liikunnallinen rasitus saa hien pintaan ja sykemittarin mukaan kalorinkulutus on nousukiidossa. Esimerkkinä tämän päiväinen reisi, pakara, vatsa jumpassa kaloreita kului reilu 500 45 minuutin aikana. Mitään kasvojen puhdistusta tai finnien vallankumousta en ole onneksi kokenut.

En ole ollenkaan varma siitä, että onko tuote enemmän uskomus asia. Jos kovasti uskoo johonkin, se varmasti auttaa. Kynnysmattokin voi tuoda autuuden kun tarpeeksi sitä tuijottaa ja uskoo. Mutta yhteenvetona voisin sanoa, että uskon tähän tuotteeseen ja ajattelin jatkossa tehdä kerran pari vuodessa samaisen puhdistuskuurin itselleni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti