keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Harjoittelen, jotta voin harjoitella

Sanomista on tullut niin monta kertaa tekniikasta, että päätin alkaa oikein harjoittelemaan harjoittelua. Tässä menossa maastavedon tekniikkaharjoittelu. Painoja naurettavat 60kg, mutta nyt harjoitellaan tekniikkaa. Sääret mustelmilla ja hanuri hellänä, joten luultavasti ainakin sinne päin?!


Selkä suorassa, hartiat takana, tanko lähellä vartaloa ja nosto jaloilla. Niinhän se paperilla menee.


Suorinjaloin maastaveto, siinäkin tekniikka kärsii tuon tuostakin, helposti lähtee hartiat ja kädet eteen ja alaselkä ottaa osumaa. Pienet 20kg käsipainot ovat hyvät tekniikkareenissä. Hyvä keskittyminen takareisiin, kädet sivuilla, hanuri takana ja hop syntyy takareidet.




Penkkipunnerrusta en ole vielä oppinut, olen kyllä kovasti koittanut opetella, mutta saan aina olkapääni kipeäksi. Olenkin nyt tehnyt rintaliikkeet lattialla. Penkkipunnerrus on mennyt mukavasti Smith laitteessa ja penkki käsipainoilla ihan lattialla jumppamaton päällä. Oman haasteensa siihen tietysti tuo painojen saaminen aloitusasentoon ja lopuksi tarvitsen jonkun iloisen kanssareenaajan auttamaan painot takaisin lattiaan. Onneksi aina on löytynyt joku avulias ihminen. Suosittelen ko liikkeitä olkapääongelmaisille, liike tuntuu rinnassa eikä ollenkaan olkapäissä.

Tänään vuorossa olkapääreeniä, perjantain voisi pyhittää lenkkeilylle ja kehonhuollolle, lauantaina selkää ja sunnuntaina alkaa uusi kierto etureisireenillä.

Kivaa torstaita kaikille, toivottaa Miina the Peto:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti