tiistai 1. heinäkuuta 2014

Belfie

Mun on tehnyt mieleni jo kauan kirjoittaa aiheesta "belfie" ja kuvien julkaiseminen sosiaalisessa mediassa. Useassa blogissa ja mielipidekirjoituksessa on arvosteltu kuvien ottamista pinnalliseksi ja naurettavaksi touhuksi. Miksi?

Tässä tapauksessa ajattelen, että antaa kaikkien kukkien kukkia vaan. Minä seuraan monia blogeja ja olen innokas lukemaan erilaisia juttuja. Myös ne kuuluisat Belfie jutut kiinnostavat. Mikäs siinä jos naisella tai miehellä on kuvattavan mahtava peräsin, on siitä ylpeä ja haluaa sitä kuvata?? Keneltä se on pois? Minusta on todella hienoa lukea hyviä reenivinkkejä hanurin reippaaseen jumppaamiseen ja mahdollisesti koittaakin kyseisiä vinkkejä salilla.





En ole koskaan ollut ulkonäkokeskeinen, mutta valehtelisin jos väittäisin ettenkö iän myötä kiinnittäisi enemmän huomiota vanhenevaan itseeni, silmänurkissa lisääntyviin uurteisiin, raskauksien runtelemaan kroppaani ja käsivarsieni löystyneeseen ihoon, puhumattakaan uimarenkaisiin vyötärölläni.

Toisaalta kaikki tämä on elämää, me muutumme vaikkemme haluaisikaan. Vanhenemista voi kuitenkin hieman hidastaa terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla. Postiivisella asenteella elämään ja hyvillä yöunilla on erittäin suuri vaikutus elämänlangan pituuteen ja ennen kaikkea laatuun.

Mutta siis se aihe, Belfie. Iän myötä maan vetovoima alkaa tehdä tehtävänsä ja hanurin pystyasento muuttuu leveäksi, littanaksi ja roikkuvaksi pannukakuksi.
     



                                                                       Kovalla reenillä luonnollista          alamäkeä voi hieman hidastaa...


Minua itseäni kannustaa ja motivoi kovasti muiden ottamat ennen ja jälkeen kuvat itsestään sekä kehityskuvat matkan varrelta. Kunnioitan todella suuresti hyvän motivaation ja itsekurin omiaavia ihmisiä. Mieluummin luen ja katselen aktiivisten iloisten sporttisten ihmisten tekstejä ja kuvia kuin sohvalla makaavien, kaljaa kittaavien isänmaantoivojen löysää elämää... 

Hyvää kesää, joskin kylmää sellaista, ihan jokaiselle perseen koosta riippumatta. 
 
Yhteenvetona: Kuvia kehiin jos kamera, silmä ja kantti kestää! 


1 kommentti: