perjantai 18. heinäkuuta 2014

Viikko ammattilaisena

Viikon kaikki treenit tuplana, huhuh. Voin kertoa, että aika mieletön fiilis. Huomisen selkäreenien jälkeen voin sanoa, että DONE. Olen ollut tosi reipas. Painoa on kertynyt yli 2 kiloa tän viikon aikana lisää, nainen on pikkusen nesteinen tai jotain. Olen koittanut juoda paljon ja lisätä suolaa jokaiseen ruokaan oikein runsaasti, mutta kai nämä helteet ja kova reeni yhdistettynä kerää nesteitä eikä sille mitään voi. Voi olla, että sunnuntaina lepopäivän kunniaksi saa juosta alvariinsa vessassa?!

Tänään ohjelmassa olivat etureidet ja pohkeet. Parin kaverin kanssa saatiin reeniin hyvä meininki. Yks tyyppi, the real Bodybuilder, huuteli neuvojaan lähes koko reenin ajan. Minähän olen tunnetusti kovin provosoituvaa tyyppiä ja mullehan ei vittuilla niin painot lisääntyivät, vauhti koveni ja motivaatio lisääntyi ainakin 110%, jep jep

Todelliseksi lemppariliikkeeksi on osoittautunut jokaisessa lihasryhmässä siksak sarjat. Tämän päivän etureiskoissa se meni jotenkuten näin, reiden ojennus laitteessa:

1x8x 65kg+ 1x16 35kg
1x6x 65kg+ 1x12 35kg
1x5x 55kg+ 1x10 30kg
1x8x 50kg+ 1x 16 25kg

Illan reenissä pitänee laittaa heti alkuun 70kg, jottei tule noin montaa toistoa, ärsyttävää vääntää 16, voi vaikka lihas väsyä :D

Pohkeisiin saa mukavan tuntuman prässissä 150 toistolla... Mikähän tuos Crossarissakin noin naurattaa? Ilme on sama ennen ja jälkeen reenin, taitaa olla mun laji kyseessä.




 
Tässä olisi tytöstä muutoskuvaa. Vasen kuva otettu marraskuussa 2013 ja oikea tänään. Painoeroa 4kg.
 Mies lupasi kaivaa jostain mun raskausaikaisen kuvan vuodelta 2005 ja julkaista sen tänne, paino 112kg. En            usko,    että sitä kuvaa julkaisen koskaan, huhuh mikä valas, lähiövalas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti