tiistai 15. heinäkuuta 2014

Endorfiinikoukussa

Uusi reeniohjelma korkattu etureisien- ja olkapäiden osalta.
Eilen reenasin yhdessä salin kovimman jätkän kanssa etureidet. Pitihän sitä ohjelman laatija haastaa testaamaan ohjelman toimivuus. Tänään on reiskat hellinä, joten taisi olla reeni- ja ohjelma hallussa. Reenistä saa paljon enemmän irti kun toinen tsemppaa (=karjuu) vieressä.

Uudessa ohjelmassa on paljon erikoistekniikkaa ja jos jonkinmoista kikkailua. Olen tähän asti tehnyt lähes pelkästään suoria sarjoja ja reenannut voimaa, mutta nyt kaipasin uusia tuulia. Paljon on vielä opittavaa ja tuntuu, että perse edellä mennään puuhun, mutta kovasti mä olen halukas oppimaan ja kehittymään.

Tänään päätin kokeilla ammattilaisena oloa ja tein olkapääreenin tuplana. Ensin aamulla ja toinen reeni illalla. Voin kertoa, että olkapäät on reenattu aivan loppuun.

Olkapääreenin ehdottomaksi lemppariksi nousi vipunostot sivuille siksak tyyliin. Eli ensin isoilla painoilla niin monta toistoa kuin menee ja heti perään puolet vähemmän painoja ja puolet lisää toistoja.
Näin taisin vääntää:
1x6 9kg + 1x12 5kg
1x5 9kg + 1x10 5kg
1x7 8kg + 1x14 4kg
1x8 7kg + 1x 16 3kg
Reilu 70 toistoa, jeba!!

Aamun reenikaverina ihana Virve. 


  
Olen ollut onnekas ja saanut pari hyvää reenikaveria omalta salilta. Meillä on samat coutsit ja samanlainen ajatus reenien suhteen, joten ilolla ollaan menty monta reeniä ja toivotaan, että yhteistyö jatkuu pitkään. 
Virve on tehnyt tosi hienoa työtä ja saanut loistavia tuloksia aikaan, GO GIRL!!

 Reenin loppuun teimme kolmea eri ojentaja liikettä 10min ilman taukoja, jihaa!!


Illalla sain nauttia naapurin Sallan viehättävästä seurasta.




Salla on vasta aloittanut saliharrastuksen ja hurahtanee tähän ennemmin tai myöhemmin kuten me muutkin koukussa olevat. Purista nainen purista.

Mulle kuntosali on kuin huumetta, pakko mennä, tarpeekseni en saa ja se hyvänolontunne on aivan jotain uskomatonta, mä olen todella endorfiinikoukussa!!


 Ajattelin tehdä tuplareenejä tällä viikolla oikein urakalla jos vaan lomakiireiltäni ehdin. Ensi viikolla tulee viiden päivän reenitauko Partioleirin vuoksi.

Ja pahoittelut, etten ole kirjoittanut Turkin matkasta mitään, juttu tulee kun sen aika on... Yksi toinenkin huumoripläjäys on tulossa, mutta se vaatii semisti enemmän taustatyötä....

Olemme lanseeraamassa salillemme omaa tyttökalenteria, nyt on jo muutama innokas ilmoittautunut iloiseen joukkoon. Tyttöjen lisäksi ilmoittautuneeksi valikoitui salin ikioma pukki, joka lupasi poseerata pelkässä parrassa. Kalenteriin pääsyn ehtona on todellinen Fitnessluonne ja täydellinen Bikinifitness poseeraus. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle elokuun loppuun mennessä :D
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti