sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Mikrovaurioituneet takareidet

Kyllä Facebookilla ja yleensäkin sosiaalisella medialla on mahtava vaikutus nykyään. Siellä voi tavata uuden puolison, ostaa koiran, hakea tietoa, tykätä milloin mistäkin tai vaikka saada uuden reenikaverin, kuten mulle kävi eilen. Reeniseuranhakupäivitykseeni tuli vastaus viidessä minuutissa ja niin mulla oli mukavaa seuraa takareisireenissä tänään. Naapurin rouva tarjosi iloisen yhteisreenin kanssani sunnuntaipäivän ratoksi. Sain yllättyä oikein positiivisesti, sillä pihaamme kaartoi naapurin rouva veljensä Escaladella. Aivan upea pirssi Lapseni kummit kyydittiin samaisella menopelillä hääpäivänään, taisi olla miehen hääpäivän kohokohta;). (Kyseisen kiesin kuva napattu netistä os: http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Escalade)
 













Alkulämmöksi Crossarilla 5min sekä triplana reisikoukistus, prässi ja reisilähennys 3 kierrosta 20 toistoa pienillä painoilla.
Suunnitelmana oli takareisi ja peppureeniä.

Voimaliikkeinä sumo Prässi 3x8 200kg ja askelkyykky Smith laitteessa molemmille jaloille 3x10 20kg. En vienyt askelkyykkyä ylös asti vaan jätin hieman vajaaksi, jolloin jännitys säilyi koko sarjan ajan. Sarjat tehtiin tarkasti kohdelihakselle. Minun on ollut aina vaikea keskittyä vain takareisi/ takapuoliharjoitukseen niin, ettei etureidet tee työtä, nyt tuntui että reenattava lihas oli oikea.




Tästä siirryimme Triplasarjaan, joka tehtiin toistomääriä lisäten. Ensimmäinen kierros 6 toistoa, toinen kierros 12 ja viimeinen 24 toistoa samalla painolla. Jotain tämäntyyppistä reeniä tein yhdessä ööö no Janin tai Jeven kanssa ja se tuntui aikas makeelta ja uppoavan oikeaan paikkaan.

SJMV 20kg/käsi, Reverse Hack 50kg ja reisikoukistus nilkat taivutettuina 25kg.























Loppuun vielä reisikoukistus roikkuen 2x10 ja taljassa 2x8. 


Ennen kotiinlähtöä ja palautusjuoman nauttimista putkirullausta ja venyttelyä kymmenisen minuuttia. Oli jälleen todella hyvä reeni. Kiitos Salla:)

Matkakuulumisia tullee sitten myöhemmin, nyt ei jassa kirjoittaa enempää.

1 kommentti:

  1. Mukavata oli! Kiitos itelles! Katotaan josko mä innostun tästä oikein toden teolla... ;) PS. Mein "käkkyläs" oli kyl paaaaljon hienommat vanteet. ��

    VastaaPoista