maanantai 17. helmikuuta 2014

Ohjattu jalkajumppa vol 3

Heippa!

Hieman on aikaa edellisestä päivityksestä, anteeksi siitä. Kiirusta pittää.

Sain perjantaina sellaista takareisikyytiä, että vieläkin tuntuu. Hack väärinpäin, mun uusin lemppari. Painoa siinä ei ollut kuin 65kg, mutta kyllä tuntui. Taisin sarjan lopussa huutaa aika rumasti Jevelle:D, joka siis reenas mun kanssa samaan aikaan. Erilainen, mutta hyvä ohjaus, sai koko ajan katsoa kokeneemmalta mallia. Jokaiseen sarjaan lisättiin toistoja x2 ja painot pysyivät samoina. Eli ensin esim. Hack 1. sarja 6 toistoa, 2. sarja 12 toistoa, 3. sarja 24 toistoa. Huikeeta. Muut menivät ihan ok, mut reisikoukistuksessa tarvitsin apuja viimeisessä sarjassa joka oli 48 toistoa. Ihan sairasta menoa. Kyllä me kuntosaliharrastajat olemme hulluja, kun saamme nautintoa kivusta, tuskasta, hiestä, kyyneleistä ja veren mausta suussa.
Tein ensimmäistä kertaa maastavetoakin. Aloitin 60 kilolla ja viimeiset 5 toistoa 90kg. Tuo 90kg tuntuu ajatuksena aivan pieneltä määrältä maastavetopainoksi, mutta kun sitä lähti nostamaan, niin ihan tosissaan sain nostaa. Ei musta ihan heti Suomen vahvinta naista tule, heheh. Katsoin just artikkelin Kati Luodosta joka reenaa 200 kilolla mavea. Pikkuhiljaa.

Pitäs sopia ensi viikon alkuun reffit valmentajan kanssa. Saan uuden kuntosaliohjelman. Vähän hän jo sitä paljasti, että se tulee olemaan 7-8 jakoinen. Voimareeniä, volyymiä ja Crossfittiä (taijotain). Me like. Toisaalta pelottaa, mä kun en ole mikään ketterä keijukainen, vaan pikemmin kenkea möhköfantti. Ja ohjatun reenin voisi sopia parin viikon päähän.

Ja päivän puuhiin, mars.

Saunamme on ovea vaille valmis. Kuvassa sadesuihku, ihana<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti