sunnuntai 9. helmikuuta 2014

I´m still alive

Moikka!

Tauti alkaa olla voitettu. Kuumetta ei ole eikä neesu tukossa, yskä vaivaa ja semmoinen heikko olo.

Päätin tänä aamuna, että nyt riittää makaaminen. Tiistaista lauantaihin pelkkää sängyn ja sohvan vaihtoa jääkaapin kautta. Selkäkin oli niin jumissa, ettei tosikaan. Monta elokuvaa tuli katsottua ja huilattua oikein kunnolla. Nauroin, että minähän olen kuin pikkulapset kovan kuumeeni kanssa, 39 oli parhaimmillaan.

Kävin tänään salilla tekemässä vähän sitä sun tätä, hieman rintaa, selkää ja olkapäitä. Kevyesti pumppaillen pitkähköjä sarjoja. Hyvät lämmittelyt alle. Päivän saldo:

- Viparit sivuille 3x 10 6kg
- Pystysoutu 3x 12 smith 20kg
- Ylätalja 3x 15 35kg
- Penkkiä 10-20 toistoa 20-50kg
- Vinopenkki kp 3x12 12.5kg/käsi

Lopuksi rullailua. Naama oli aivan valkoinen ja tuskanhiki päällä. Kestää tovin, että toipuu kovasta taudista.Vaikka happi oli heikko niin mieli virkistyi:).

Ostin Mansen reissulta itselleni uudet painonnostokengät. Do-Win merkkiset. Joissain  voimailufoorumeilla kehutaan näitä kyseisiä tossuja. Tossuissa on tasainen pohja, ei mitään erikoisia tukia, vaimennuksia ja matala kantakorko. Ei noita ihan paljasjalkatossuihin voi verrata, mutta paljon paremmat kuin perus Fitness/jumppatossut. Sain kuulla, että isoilla painoilla kyykätessä ja maastavedossa tavallisilla tossuilla polvien virheasennon riski kasvaa. Samoin käy ehkä selälle.
Nyt olen viisaampi ja hienojen uusien turvallisten kenkien onnellinen kyykkääjä:).

En löytänyt kengistä sen enempää tietoa netistä, mitä nyt foorumeilla oli keskustelua.

Nyt meen hetkeksi maate, päästä heittää ja koko kroppa huutaa lepoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti