lauantai 8. marraskuuta 2014

Tzempissä jumpataan ja pumpataan

Taas on vierähtänyt viikko viimeisestä postauksesta. Toisaalta mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, toisaalta uusia juttuja tapahtuu koko ajan niin, ettei perässä tunnu itsekään pysyvän.

Olen edeltävien viikkojen aikana todennut, että enhän mä tunne itseäni ollenkaan? Tai sit musta löytyy uusia puolia, joita en tiennyt olevankaan. Olen viimeisen kahden vuoden aikana kutsunut itseäni rautaa rakastavaksi wanna be bodariksi. Muutamia viikkoja taaksepäin tarkasteltuna totean, että siirtymä aerobisen harjoittelun pariin on ollut äärettömän vilkasta. Mä mitään muuta enää teekään kuin jumppaan. Voimaharjoittelua kuntosalilla on kaksi kertaa viikossa, toinen yläkroppaan, toinen alakroppaan, lopun aikaa mä jumppaan. On sisäjumppaa, ulkojumppaa, kuntosalijumppaa, vesijumppaa ja kaikenmoistajumppaa. Täytyy myöntää, että jumppaaminen on kivaa ja piristävää touhua. Jos suunta on tämä, niin kai mä kutsun kohta itseäni Crossfittaajaksi. Hupsistakeikkaa, ei nyt sentään...




Oman aerobisen kuntoilun lisäksi aloitin lokakuun alussa Kuntokeskus Tzempin ryhmäliikuntaohjaajana. Ohjaan reisi-pakara-vatsa jumppaa sekä kuntosali circuitia kaksi kertaa viikossa. Tästä linkistä pääset tutustumaan Tzempin ryhmäliikuntatarjontaan. Lauantain Circuit näyttäisi puuttuvan listalta, mutta se on klo: 10.30- 11.30 urheilutalolla. Toivotan kaikki lukijani lämpimästi tervetulleiksi tunneilleni. Minun lisäkseni ryhmäliikuntoja ohjaa ihana energiapakkaus Veera, sisukas lämminsydäminen Outi, tanssillisesta tunnista vastaa Sari-Anne, Tzempin oma loistoleidi Sanna, tehotyttö Salla-Maaria, iloinen pirtsakka Tanja sekä jokaisen anopin unelmavävy Riku. Kuntosalin puolella häärivät suorasanaiset hurmaavat raudanlujat ammattilaiset Jeve ja Jani.  
Tzempissä on usein tarjolla erilaisia tarjouksia, joten nettisivujen säännöllinen katsastaminen kannattaa. Ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin lisäksi Tzempin valikoimista löytyvät monipuoliset lisäravinteet ja vitamiinit.

Päätän tämän mainospuheeni suosittelemalla yksilöllisiä tai kaverin kanssa yhteisiä ohjattuja kuntosaliharjoituksia, joita saa mukavaan hintaan paketoituna vaikka pukinkonttiin. Jos luulit harjoittelevasi täysillä, ota yksi ohjattu etureisijumppa ja totea olleesi väärässä!

Tuleva Crossfittaaja sai aikuisikänsä ensimmäinen ihka oman joulukalenterin, JEE!! Saahan näitä syödä vaikka ennen reeniä, saahan :D 





2 kommenttia: