maanantai 11. elokuuta 2014

Lomalta paluu

Varoitus: Levännyt, lomaillut ja virtaa täynnä oleva coutsi Jani Rajala päässyt irti.
Tuntomerkit: Kiltin ja herttaisen oloinen herrasmies, yläraajoihin tikattu merkintöjä, isonkokoinen, mutta liikkuu vikkelästi. 
Kohde on erittäin vaarallinen, nopea käänteissään ja huomaa pienenkin lipsumisen kuntosaliharrastajan treenaamisessa ja rankaisee välittömästä.

Kaksi täysin viatonta naisihmisolentoa odottavat kauhunsekaisin tuntein tulevaa harjoitusta kohteen kanssa.


Pääsimme ottamaan alkulämmöt jumppasaliin, kyykkyä, askelkyykkyä. Etureidet olivat mukavasti verellä kyllästetyt reenin alkaessa, huhhuh...

Voimaliikkeenä etukyykkyä neljä sarjaa 40kg, 50kg, 55kg, 50kg. Lankku kantapäiden alla varmistaa liikkeen kohdistumisen etureisiin, jihaa!!

Hack kyykky hitaasti alas ja hitaasti ylös, mukavaa touhua.
Prässissäkin taidettiin poiketa, jalat kapealla, hyvä tuntuma.

Mukavaa polttelua etureisikoneessa, 2 toistoa 8 sekunnin pito ylhäällä, 3 toistoa 7 sekuntia jne. Ihan kamalaa..

Kunto loppui kesken sarjan, "ei näin" mutisee koutsi vieressä!!Turhista ei suunnitelluista huilitauoista seurannee rangaistus. Aseistettu ja vaarallinen pohtii mukavaa sanktiota jumppasalin puolelle, jossa loppuverryttelyksi hyppyjä, kyykkyjä...Lupaan ja vannon, että ensi kerralla en huilaa :D Sykemittarin mukaan kulutus 630kcal, aivan hyvä lukema tunnin jumpasta.

Nyt pari päivää myöhemmin etureidet ovat arat ja mukava polte tuntuu kaikkialla kintuissa. Hyvä reeni oli, kiitos Janille ja Virvelle!


Juttelin eilen veljeni kanssa kuntosaliharrastajan identiteettiongelmista. Musta tuntuu, että mulla on nyt sellainen menossa. Pohdin, että näkyykö minusta ollenkaan, että olen huhkinut salilla yli vuoden viitenä päivänä viikossa? Näkyykö 14 kilon fläsänpudotus ja lisääntynyt lihasmassan määrä, onko tämä touhu ollenkaan vienyt kuntoa eteenpäin? Vai näkyykö peilistä edelleen lihava ja löysä keski-ikää lähestyvä tukkansakin punaiseksi värjännyt lähiömutsi? Veljeni lohdutti mua, että ongelma kuuluu asiaan, jokainen kuntosaliharrastaja pohtii jossain vaiheessa samaa asiaa, tiiraa itseään peilistä ja toteaa ettei mitään ole tapahtunut. Siksi onkin hyvä, että ulkopuolinen tipauttaa bodarin maan pinnalle ja kertoo missä mennään. Nyt se tipauttaja sattui olemaan viaton veljeni, joka joutui osalliseksi minun identiteettiongelmaisen tunteen purkauksia ja vakuutti, että näytän ulkoisesti positiivisella tavalla erilaiselta ja paremmalta kuin viime vuoden huhtikuussa.

So Keep Going!! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti