maanantai 15. syyskuuta 2014

Jumppaa jumppaa kuningas humppaa

Vaimitensenytoli..

Puhuin viimeksi uusista tuulista elämässäni.
Minua pyydettiin kuntosalini jumppaohjaajaksi. APUA! Olen tosi jännittynyt ja hämmentynytkin. Keskiviikkona olisi tarjolla ihka ensimmäinen Circuit tuntini. Jännää. Osallistuin Sanna vetämälle Circuit tunnille ja toimin kärpäsenä katossa (fanttina istuen steppilaudalla) Outin tunnilla. Opin valtavasti kummaltakin. Molemmilla oli oma tyylinsä ohjata, aivan kun olisivat koko elämänsä ohjanneet.

Aloin miettimään myös omaa treenaamistani. Olen nostanut rautaa puolitoista vuotta tähtäimessä lihasten kasvatus. Olisiko nyt oikea aina vaihtaa treenityyliä enemmän volyymipainotteiseen, rasvanpolttoon tähtäävään treeniin? Koutsikin vähän vihjaili, että sinne suuntaan olisi nyt tarkoitus mennä.
Tästä(kin) syystä ajattelin, että voisin miettiä toisen, omaan projektiini sopivaa, jumpan vetämistä. Ajatustyö jumppaohjelmasta lähti siitä, että mitkä ovat yleensä naisen ongelmakohtia vartalossa. Tähän väliin kuuluu nostaa käsi ylös ja huutaa TAKAPUOLI, REIDET, VATSA ja KÄSIVARRET, eikö niin?

Tarjolla siis ensi viikon tiistaina 23.9.14 Kuntokeskus Tzempissä naisten ongelmakohtien muokkaamiseen suunniteltua jumppaa. Jumpat ovat varausjärjestelmässä, joten sieltä varaamaan oma paikkasi :)

Kuvissa hieman vinkkiä tulevasta... Monenmoista rallatusta tiedossa ja tietenkin 90 luvun hengessä. 
https://www.youtube.com/watch?v=tYxIQ28iwRo





Nykyisellä treenityylilläni rasvanpoltto on hidasta puuhaa, mutta näin jälkikäteen kuvia katsellessa jotain pientä kiristymistä on kuitenkin tapahtunut. Olisihan se hienoa nähdä mitä tuolta fläsän alta paljastuukaan...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti