maanantai 30. maaliskuuta 2015

Enkat paukkuu ja tavoite lähestyy

Hello!

Olen ollut nyt viimeisen viikon tosi väsynyt, reeni ei ole oikein kulkenut ja kaikki vapaa aika on mennyt nukkumiseen. Jouduin jopa jättämään yhden penkkireenin kesken, koska siitä ei tullut yhtään mitään. Toisaalta yksi oppitunti lisää itsestäni, mä voin lopettaa jos kroppa sanoo ei. Tämäkö on sitä itsensä kuuntelemista?
Nyt mä olen lomalla ja aijon tehdä vain sitä joka tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Vaihtoehtoja on useita: Nukkuminen, lepääminen, hiihtäminen, kuntosali, lenkkeily, laskettelu, hankikävely, lukeminen, bloggaaminen, shoppaileminen, opiskelu jne. Eilinen meni nukkuessa ja levätessä.

Löysin Rovaniemen Prismasta aivan loistavan valikoiman pähkinöitä, yks mun uusi suosikki on Cashew maustettuna chilillä ja suolalla, nams. Pitänee poiketa kotimatkalla täydentämään pähkinävarastoa.

Kuten otsikossakin seisoo, penkkiennätykset rikottu 12 kilolla!! Hehkutin jossain välissä, että sain 70kg penkiltä, nyt tuo ykkönen on 82kg. Enää 18 kiloa tavoitteeseen, jihaa.
Aivan mieletön fiilis. Yksin en olis varmaan tuohon pystynyt, mutta kahden komean miehen seurassa se on pakko antaa kaikkensa;). Penkkireenin loppuun vielä lankulta muutamia toistoja 92 kilolla.
Näin naisena ajattelee, että ihan kauhea määrä rautaa, mutta tavoite mielessä tuo on vasta välietappi.
Luin eräästä maan johtavasta bodauslehdestä Minna Pajulahden neuvot penkkituloksen nostamisesta oikean tekniikan avulla. En ole tajunnut, että yläselän ja epäkkäiden aktivoiminen vaikuttaa niin oleellisesti tulokseen.

Opiskelut sujuvat suunnitelmien mukaan, yksilövalmennus on aloitettu täydellä höyryllä, josta kirjoitan myöhemmin lisää. Toukokuun alussa on tulossa huipputapahtuma Kauttualla, seuraahan ilmoittelua.
Nippelitiedon nappulatrivia: Tiesittekö, että epäkkäiden treenaamiseen paras liike on maastaveto? En mäkään tiennyt. Maastaveto on ehkä helpoin voimaliike ikinä, mutta teknillisesti aivan käsittämättömän vaikea. Edes muutaman vuoden harjoittelu ei ole tuonut onnistumisen elämyksiä kyseisessä liikkeessä. Oppiikohan sitä ikinä oikein? Mietin, että maastaveto taitaa tulla vähän luonnostaankin penkkipunnerruksen seuraajana tulevaisuudessa??



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti