lauantai 14. helmikuuta 2015

Polkupyörätestiä

Hei ahkerat opiskelijat, otetaas valokuvat teistä kaikista Eerikkilän arkistoa varten. Kuva otetaan mm sitä varten jos haette joskus meille töihin, jotta me muistamme teidät tai jos joku muu taho pyytää teistä suosituksia, asiaa!
Oolrait! Hello! Mä olen Annika 33 vuotta ja olen työtä vailla. Olen reipas, työtä pelkäämätön varsin tosissaan otettava moniosaaja. Palkkapyyntö huimaa päätä ja työsuhde etuihin on ehdottomasti kuuluttava runsaat lounaspöydän antimet sekä päiväunet, olen äänekäs ja joskus tarpeen tullen vikkelä. Mut on helppo ylipuhua lähes mihin vain ja olen huumorintajuinen tiettyyn pisteeseen asti. VAROITUS: Älä koskaan herätä nukkuvaa voimailijaa, äläkä vitsaile ruoka- ajoista! 
Toisella lähijaksolla saimme testata kuntoamme polkupyörän kyydissä.
 Testissä polkunopeus pidetään koko ajan tasaisena. Tietokone lisää vastusta aina kahden minuutin välein. Päätin polkea "tappiin asti" eli niin kauan kuin jaksan. Syketaajuus ja polkuvastus kulkivat hienosti rintarinnan kohoten 27 minuuttiin asti, maksimi syke taisi olla 178. Potkua olisi vielä löytynyt pidemmällekin, mutta kone heitti vastukset yhtäkkiä nollille ja testi päättyi... seli seli...
Plkupyörätestin tulos tänne daamille: Loistokunnossa jos painoa olisi 30kg vähemmän.



Maastaveto ohjausta


 Selkää pallolla ja penkillä.

Torstaina ulkoliikuntapäivä. Lumikenkäilyä, hiihtoa ja kisailua. Lumikenkäily oli hurjan kivaa touhua. Kenkä upposi 20cm lumen sisään ja kengät täyttyivät raskaasta suojalumesta. Reidet saivat mukavan     polttavan tunteen 30 minuutin reippailusta.




 Hiihtämään lähdössä. Sain ensimmäistä kertaa elämässäni spurttisukset jalkaani. Kun nuo iloisen oranssit epelit sai vauhtiin, oli turha toivoa niiden pysähtymistä seuraavaan kymmeneen minuuttiin :D
 Hurjan kivat kolme päivää takana, kiitos kaikille ihanille <3
 Btw: Jos omistat mustat Niken tossut joissa on kellertävä tai kullan värinen Niken logo, SUT ON NÄHTY!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti